Atalanta dankt Koopmeiners bij ruime zege op Haps

30 november 2021, 20:24   Bijgewerkt: 30 november 2021, 22:27

Atalanta heeft zijn plek in de top vier van de Serie A dinsdagavond met succes verdedigd. De ploeg uit Bergamo had in eigen stadion geen kind aan Venezia, dat met een 4-0 nederlaag terug naar huis werd gestuurd. Hans Hateboer maakte na lang blessureleed zijn rentree bij de thuisploeg.

Naast Hateboer waren er in het Stadio Atleti Azzurri d'Italia ook basisplaatsen voor Teun Koopmeiners (Atalanta) en Ridgeciano Haps (Venezia). Marten de Roon viel bij de gastheer nog in, maar op dat moment stond het al 3-0 in Bergamo. Mario Pasalic had in de eerste helft namelijk al twee keer gescoord en liet na de thee nogmaals van zich horen.

Eerst was het woord echter aan Koopmeiners, die zijn eerste doelpunt in het shirt van Atalanta maakte. Hij schoof de bal op aangeven van Giuseppe Pezzella tegen de touwen. Daarna maakte Pasalic zijn hattrick compleet en zodoende houdt Atalanta de vierde plaats in de Serie A vast. Venezia staat momenteel op de veilige vijftiende plek op de ranglijst.

Fiorentina - Sampdoria 3-1

Een andere kanshebber voor een Europees ticket is dit seizoen Fiorentina, dat in eigen huis afstand nam van laagvlieger Sampdoria. De bezoekers kwamen nog op 0-1 via Manolo Gabbiadini, maar daarna draaide Fiorentina de wedstrijd om. José María Callejón, topschutter Dusan Vlahovic en Riccardo Sottil bepaalden de eindstand op 3-1. Fiorentina bezet nu de zesde plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen