Feyenoord waakt voor taai Heracles: "Leggen er veel arbeid in"

Feyenoord waakt voor taai Heracles: "Leggen er veel arbeid in"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

30 november 2021 – Arne Slot weet dat zijn Feyenoord niet zomaar drie punten gaat pakken in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. De trainer van de Rotterdammers verwacht een pittig duel voor zijn ploeg. Slot vindt dat Heracles onder leiding van trainer Frank Wormuth goed bezig is.

Voorafgaand aan de wedstrijd liet Slot van zich horen op de clubwebsite van Feyenoord. Hij is zeer te spreken over het werk van zijn collega Wormuth. "Heracles Almelo legt als ploeg veel arbeid in de wedstrijd. Zij kunnen dat ook goed volhouden. Daarmee hebben ze een van de fitste ploegen in de Eredivisie. Ze hebben een goed georganiseerd speelplan."

Een van de uitblinkers bij Feyenoord is middenvelder Fredrik Aursnes, die de afgelopen weken basisklant is. "Ik denk dat er ook positieve punten zijn te halen uit de wedstrijd tegen FC Twente", aldus de Noor via de clubkanalen. "Verdedigend waren we erg goed en dat is een goede basis om mee door te gaan. We moeten alleen proberen zelf te scoren."

Lees ook: Slot krijgt goed en slecht nieuws uit ziekenboeg Feyenoord

Als Feyenoord woensdagavond (20.00 uur) van Heracles weet te winnen, dan passeren de Rotterdammers PSV op de ranglijst. "Daar hebben we het onderling niet over, het is nog erg vroeg in het seizoen. We moeten op deze manier doorgaan", besluit Aursnes, die met Feyenoord de tweede plek dus kan overnemen. Het verschil met koploper Ajax kan een punt worden.

gerelateerd