Van den Brom strijdvaardig: "Denk niet dat de chemie weg is"

Van den Brom strijdvaardig: "Denk niet dat de chemie weg is"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

30 november 2021 – John van den Brom hoopt dat zijn KRC Genk iets recht gaat zetten tegen Club Brugge. De ploeg van de Nederlandse trainer verloor afgelopen weekend van Brugge, maar krijgt in de strijd om de Croky Cup een herkansing. Voorafgaand aan de bekerwedstrijd reageerde hij ook op de druk.

"Ik zeg niet dat de druk niets me me doet", vertelde Van den Brom op de persconferentie. "Maar het brengt ook mijn topsportmentaliteit naar boven. Er is geen moment dat ik een hoekje gaan zitten. Het zorgt juist dat je strijdbaar bent in alles wat je doet. We zijn ook wel wat gewend. De druk is er altijd. Het is maar hoe je er zelf mee omgaat."

Genk ging afgelopen weekend nog met 2-3 onderuit tegen Brugge. Noa Lang maakte een van de doelpunten namens de bezoekers. "De spelers zien dit als een uitgelezen mogelijkheid om iets recht te zetten tegen Brugge. Ik zeg niet graag revanche, want dat vind ik niet de juiste insteek om een wedstrijd in te gaan. Ik denk dat niet de chemie tussen mij en spelers weg is."

Donderdagavond trappen Genk en Brugge om 20.45 uur af in de Cegeka Arena. Op het spel staat een ticket voor de kwartfinales van de Croky Cup. In de competitie staat Genk op de teleurstellende tiende plek. Na zestien gespeelde wedstrijden is de achterstand op koploper Union Sint-Gillis al opgelopen tot dertien punten.

Reacties

gerelateerd