Slot krijgt goed en slecht nieuws uit ziekenboeg Feyenoord

30 november 2021, 16:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Arne Slot kan in de wedstrijd tussen Feyenoord en Heracles Almelo nog altijd geen beroep doen op Justin Bijlow. De doelman moest al twee wedstrijden aan zich voorbij laten gaan vanwege corona. Ook verdediger Denzel Hall kan niet in actie komen tegen de Heraclieden.

Feyenoord meldt via de clubkanalen dat Bijlow nog altijd afwezig is vanwege corona en dat Hall geblesseerd is. Bijlow werd tegen Slavia Praag (2-2) en FC Twente (0-0) vervangen door Ofir Marciano. De sluitpost uit Israël maakte in Praag een zwakke indruk, maar wist vervolgens in Enschede de nul te houden. Woensdag zal hij onder de lat staan tegen Heracles.

Orkun Kökcü en Luis Sinisterra lijken in tegenstelling tot Bijlow en Hall wel te kunnen spelen. De sterkhouders kwamen niet ongeschonden uit de wedstrijd tegen Twente en waren twijfelgevallen voor het treffen met Heracles. Slot verwacht echter dat de middenvelder en de aanvaller gewoon in actie kunnen komen. Ook de rest van de selectie is fit.

Feyenoord speelt woensdagavond (20.00 uur) in de eigen Kuip tegen Heracles. Die wedstrijd stond eigenlijk al een tijdje terug op de planning, maar werd verzet vanwege Europese verplichtingen van de Rotterdammers. Bij een overwinning op de nummer veertien van de ranglijst neemt Feyenoord de tweede plaats in de Eredivisie over van PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen