Van Dijk keert terug in het stadion waar het vorig jaar misging

1 december 2021, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 1 december 2021.

Wedstrijden

Feyenoord - Heracles Almelo (20.00 uur)

Als er afgelopen weekend was gewonnen van FC Twente, dan had Feyenoord vanavond de koppositie in de Eredivisie kunnen overnemen van Ajax. De Rotterdammers kwamen in de Grolsch Veste niet verder dan een 0-0 gelijkspel, waardoor alleen PSV kan worden ingehaald. Daarvoor dient Heracles Almelo, in de wedstrijd die eigenlijk in september zou worden gespeeld, wel worden verslagen.

Paris Saint-Germain - OGC Nice (21.00 uur)

Zonder de geblesseerde Neymar, maar wel met kersvers Ballon d'Or-winnaar Lionel Messi gaat Paris Saint-Germain vanavond proberen zijn koppositie in de Franse competitie te verstevigen. De concurrentie is al op een ruime achterstand gezet. In verliespunten is OGC Nice - de tegenstander van vanavond - op dit moment de nummer twee van de Ligue 1. Kunnen Pablo Rosario, Justin Kluivert en Calvin Stengs voor een verrassing zorgen?

Real Madrid - Athletic Bilbao (21.00 uur)

Real Madrid is dit seizoen verre van ongenaakbaar, maar staat er na veertien wedstrijden desalniettemin goed voor in LaLiga. De voorsprong op Atlético Madrid - waarschijnlijk de grootste concurrent om de Spaanse titel - is vier punten. Van FC Barcelona hoeft men in Madrid vooralsnog niets te vrezen. De Catalaanse club staat zevende met een achterstand van tien punten op de koploper.

Everton - Liverpool (21.15 uur)

Virgil van Dijk keert vanavond terug op terrein waar hij geen goede herinneringen aan bewaart. Iets meer dan een jaar geleden, op 17 oktober 2020, raakte de centrumverdediger zwaar geblesseerd na een charge van doelman Jordan Pickford. Iets meer dan 300 dagen later maakte Van Dijk zijn rentree in de Premier League. Inmiddels is het alsof hij nooit weg is geweest.

Voetbal op tv

18.30 uur: Inter - Spezia, Ziggo Sport Voetbal - live verslag van het Serie A-duel

20.00 uur: Feyenoord - Heracles Almelo, ESPN - live verslag van de Eredivisie-wedstrijd

20.30 uur: Watford - Chelsea - Ziggo Sport Racing - live verslag van het Premier League-duel

21.00 uur: Real Madrid - Athletic Bilbao - Ziggo Sport Golf - live verslag van het LaLiga-duel

21.00 uur: Paris Saint-Germain - OGC Nice, Ziggo Sport Docu - live verslag van het Ligue 1-duel

21.00 uur: Everton - Liverpool, Ziggo Sport Voetbal - live verslag van het Premier League-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen