'Neymar weken aan de kant, maar schade valt PSG mee'

28 november 2021, 23:47

De schade bij Neymar lijkt ondanks enkele weken absentie mee te vallen. De Braziliaanse steraanvaller moest zich in de slotfase van het bezoek aan Saint-Étienne laten wisselen met een op het oog zware enkelblessure, maar de eerste onderzoeken hebben uitgewezen dat de buitenspeler kort na de jaarwisseling weer inzetbaar is.

Volgens RMC Sport gaat het 'slechts' om een afwezigheid van zes weken. De club en speler vreesden voor maandenlange absentie, omdat er werd gedacht dat Neymar tijdens het landen op het been van een verdediger zijn enkel brak. Het lijkt er echter op dat hij zijn enkel flink heeft verstuikt. Dat vermoeden moet maandag worden bevestigd door medisch onderzoek.

Neymar ging zondagmiddag schreeuwend naar de grond, waardoor de paniek bij de medische staf en zijn ploeggenoten toesloeg. De aanvaller werd van het veld gedragen en zat naar verluidt huilend in de kleedkamer. Neymar verliet het stadion op krukken, maar heeft tot zijn grote opluchting geen breuk overgehouden aan de 1-3 overwinning.

Critici vroegen zich op Twitter al hardop af of de schade bij Neymar niet mee zou vallen. De Braziliaanse aanvaller staat bekend om zijn soms aanstellerige gedrag na overtredingen die op hem worden gemaakt. Regelmatig gaat hij schreeuwend naar de grond, maar kan hij enkele seconden later de strijd weer hervatten. In 2018 kreeg hij het tijdens het WK daarover nog aan de stok met scheidsrechter Björn Kuipers.

Lees ook: Neymar in tranen: Braziliaan verlaat stadion op krukken

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen