Luuk de Jong naar Ajax? "Als je te veel geld hebt..."

28 november 2021, 21:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax wil zich komende winter versterken met een pinchhitter en heeft al diverse namen op het oog. Onder meer de naam van Luuk de Jong valt de laatste weken regelmatig in Amsterdam. De boomlange aanvaller vertolkt momenteel een bijrol bij FC Barcelona en zou bij Ajax een belangrijkere rol kunnen spelen. Niet iedereen is echter fan van dat gerucht.

"Ik vind een beetje: als je te veel geld hebt, ga je dat soort singen doen", is Marco van Basten bij Rondo van mening. Het is nu ook weer niet zo dat het geld daar tegen de wanden aanklotst", aldus de voormalig oud-spits van onder meer Ajax en AC Milan.

In de podcast van De Telegraaf gaf Valentijn Driessen aan dat Luuk de Jong op dit moment geen serieuze optie is voor de Amsterdammers. De topclub zou wél azen op de komst van Steven Bergwijn en Brian Brobbey, die de voorhoede van Ajax van een kwaliteitsimpuls moeten gaan voorzien. 

Niet alleen Luuk de Jong wordt in verband gebracht met een terugkeer naar de Eredivisie. Ook de naam van Brian Brobbey zingt rond. De negentienjarige aanvaller verruilde Ajax afgelopen zomer nog transfervrij voor RB Leipzig, waar hij op het tweede plan acteert. De spits stond zondag eindelijk eens in de basis, maar werd al voor rust gewisseld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen