Ramalho ziet na gelijkspel tekortkoming bij PSV in titelstrijd

28 november 2021, 19:48

André Ramalho is teleurgesteld in het optreden van zijn ploeg op bezoek bij SC Heerenveen. De Eindhovenaren verdienden weliswaar een overwinning en waren oppermachtig, maar stapten met een 1-1 gelijkspel van het veld op bezoek bij angstgegner SC Heerenveen.

Ramalho denkt dat PSV nog flink wat stappen moet zetten als het tot het einde van het seizoen met Ajax wil meestrijden om de landstitel. "Als je prijzen wilt winnen, mag dit je niet overkomen. We weten heel goed dat dit dure punten zijn", aldus de Braziliaanse verdediger voor de camera van ESPN. Ramalho nam de aanvoerdersband over van de gepasseerde Marco van Ginkel.

Ramalho denkt dat het puntenverlies van PSV te wijten is aan het moordende programma dat de selectie af moet werken. "Ik had het idee dat we vandaag niet heel fris waren, maar we waren wel de betere ploeg. Je zag dat we aan het einde van de wedstrijd moe werden. Op dat moment hadden we de wedstrijd allang moeten beslissen", bekritiseerde hij zijn ploeg.

Door de remise op bezoek in Friesland heeft koploper Ajax weer afstand genomen van de Eindhovenaren. De Amsterdammers, die Sparta zondagmiddag met 0-1 versloegen, hebben een voorsprong van twee punten ten opzichte van de concurrent.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen