Dessers looft Unnerstall: "Je komt gewoon niet om hem heen"

28 november 2021, 21:03

Cyriel Dessers slaagde er tegen FC Twente niet in om opnieuw de hoofdrol te grijpen. De Belgische spits hielp zijn ploeg als supersub de laatste weken aan veel overwinningen, maar zag zijn kansen op bezoek in Enschede worden gekeerd door Lars Unnerstall. Na afloop was de aanvaller complimenteus over de Duitser.

De spits baalde van het doelpuntloze gelijkspel waarmee Feyenoord vertrok uit Twente. "Ik had eigenlijk nog wel het idee dat de bal goed zou vallen, maar die keeper zat er een paar keer goed bij", reageerde hij bij ESPN. "Het is enorm jammer dat we het vandaag niet konden afmaken." Dat was de schuld van Unnerstall. "Een goede keeper, je komt er bijna niet omheen. Hij was vandaag net ietsje beter dan wij."

Lees ook: Feyenoord morst dure punten in strijd om koppositie

Unnerstall genoot van zijn heldenrol tegen de topclub. Hij kreeg de opdracht mee om Dessers van het scoren af te houden. "Je hoort dat hij vaak scoort als hij invalt, dan kijk je naar zijn goals. Hij heeft het goed gedaan, maar vandaag is het hem niet gelukt", zei de keeper op de website van FC Twente. "Soms moet je in een wedstrijd drie ballen pakken, soms één. Ik wil punten pakken voor de club en vandaag is dat met één punt gelukt."

Feyenoord was de Eredivisie-ploeg met de minste verliespunten, maar de Rotterdammers hebben nu vier punten minder dan koploper Ajax. De ploeg van Arne Slot heeft nog wel een inhaalwedstrijd tegen Heracles voor de boeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen