Carrick zet Ronaldo op de United-bank: "Tijd voor verfrissing"

28 november 2021, 17:31

De mooiste wedstrijd qua naam in de Premier League van dit weekend is Chelsea tegen Manchester United op zondag om 17:30. De opstellingen van beide ploegen zijn inmiddels bekend en het meest opvallend is dat interim-trainer van Manchester United Michael Carrick zijn ster Cristiano Ronaldo op de bank heeft gehouden.

Tegenover Sky Sports legt Carrick zijn keuze uit. "Ik heb wat wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van de vorige wedstrijd, gewoon omdat er af en toe verfrissing nodig is. Cristiano is een belangrijke schakel, maar dit is het strijdplan van vandaag. Ik moest een elftal samenstellen en we moeten er ook niet meer drama van maken dan nodig is."

"Ik heb met Cristiano een uitstekend gesprek gehad en hij is 100% klaar als hij moet invallen." Verder begint ook Donny van de Beek op de bank bij Manchester United. Dat betekent dat Jadon Sancho en Marcus Rashford het spitsenduo vormen voor nummer tien Bruno Fernandes. Bij Chelsea staat Hakim Ziyech in de basis.

Opstelling Chelsea: Mendy; Rüdiger, Silva, Chalobah; Alonso, Jorginho, Loftus-Cheek, James; Hudson-Odoi, Ziyech; Werner.

Opstelling Manchester United: De Gea; Telles, Bailly, Lindelöf, Wan-Bissaka; McTominay, Matic, Fernandes, Fred; Sancho, Rashford.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen