Man City legt druk bij Chelsea; Vardy weer on fire

28 november 2021, 17:00

Manchester City heeft geen fout gemaakt in strijd om de koppositie in de Premier League. De ploeg van Pep Guardiola boekte in een ijskoud en sneeuwachtig Manchester een nipte zege op West Ham United. City kwam op gelijke hoogte met koploper Chelsea, dat nog wel een wedstrijd voor de boeg heeft. City won uiteindelijk met 2-1, na een late tegentreffer van Manuel Lanzini.

Het was aanvoerder Ilkay Gundogan die zijn  ploeg op sleeptouw nam. De Duitse middenvelder prikte voor rust van dichtbij raak na een lage voorzet. City was oppermachtig en kreeg volop kansen, maar liet het na om afstand te nemen van het defensieve en achteroverleunende West Ham. City maakte in blessuretijd een einde aan alle Londense hoop, nadat Fernandinho vanaf randje zestien de score verdubbelde. West Ham is nog wel de nummer vier van de Premier League, maar hebben nu vijf punten achterstand op Liverpool.

Leicester City - Watford: 4-2

Aan de hand van Jamie Vardy is Leicester City gestegen naar het linkerrijtje in de Premier League. De 34-jarige Engelsman nam twee treffers voor zijn rekening in de 4-2 overwinning op Watford. De spits verhoogde zijn seizoenstotaal daarmee naar negen. Ook James Maddison en Ademola Lookman scoorden namens The Foxes. Joshua King en Emmanuel Bonaventure scoorden namens de tegenpartij, maar dat mocht niet baten.

Brentford - Everton: 1-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen