Schmidt zet captain opnieuw op de bank: Guti speelt

28 november 2021, 15:47

Marco van Ginkel neemt tegen SC Heerenveen opnieuw plaats op de reservebank bij PSV. De aanvoerder van de Eindhovenaren wordt gepasseerd omdat Erick Gutiérrez de voorkeur krijgt op het middenveld. De Mexicaan vormt een defensief blok met Ibrahim Sangaré. De aanvoerdersband gaat daarom om de arm van verdediger André Ramalho.

PSV wordt geteisterd door een blessuregolf. Niet alleen rechtsback Jordan Teze is niet inzetbaar, ook Eran Zahavi, Cody Gakpo en Noni Madueke zitten in de lappenmand. Bovendien verblijft Philipp Max vanwege een coronabesmetting in quarantaine, waardoor Mauro Junior zijn vervanger is links in de achterhoede. Philipp Mwene is daardoor 'gewoon' linksback.

Voorin kiest Schmidt voor het aanvalstrio Carlos Vinícius, Ritsu Doan en clubtopscorer Armindo Bruma, terwijl Olivier Boscagli in het centrum van de verdediging de voorkeur krijgt boven Armando Obispo. De centrumverdediger was aan het begin van het seizoen nog vaste waarde, maar is zijn plek inmiddels verloren.

PSV heeft een overwinning nodig in Friesland om in het spoor te blijven van koploper Ajax. De Amsterdammers hebben nu nog drie punten meer na de 0-1 zege op Sparta, maar dat gat wordt met een overwinning van PSV weer gedicht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen