Het is weer raak: Sparta-Ajax even stilgelegd door vuurwerk

Het is weer raak: Sparta-Ajax even stilgelegd door vuurwerk

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

28 november 2021 – Zelfs nu de fans niet meer zijn toegestaan in het stadion, blijven de Eredivisie-wedstrijden onderbroken worden door supportersproblemen. Door de coronamaatregelen mogen er geen supporters meer aanwezig zijn bij de wedstrijden, maar zij hebben toch een manier gevonden om hun onvrede te kunnen uiten. Vanuit buiten het stadion werd vuurwerk naar binnen gegooid, waardoor ook Sparta-Ajax even stilgelegd moest worden.

Halverwege de wedstrijd stond Ajax met 0-1 voor tegen Sparta Rotterdam, maar de thuisploeg had nog altijd zicht op een resultaat. Na een uur spelen werd het geconcetreerde verdedigen verstoord door vuurwerk dat in de hoek van het veld naar binnen werd gegooid. Flinke rookwolken onstonden, waardoor scheidsrechter Jochem Kamphuis zich genoodzaakt voelde het duel even stil te leggen.

Na een korte onderbreking van enkele minuten, waarin Erik ten Hag en Henk Fraser van de gelegenheid gebruikmaakten om hun ploeg nog eens bij elkaar te roepen, is de wedstrijd weer hervat. De reactie van de spelers sprak echter boekdelen: zij verbaasden zich er al niet eens meer over en stonden berustend toe te kijken. De afgelopen weken werden meerdere Eredivisie-duels tijdelijk stilgelegd door vuurwerk in het stadion.

Reacties

gerelateerd