Opstelling Feyenoord: Slot maakt keuze in spitsendilemma

28 november 2021, 13:22   Bijgewerkt: 28 november 2021, 13:45

Feyenoord speelt zondagmiddag een uitduel tegen FC Twente. Om half drie neemt het het op tegen de nummer zeven van de Eredivisie. Arne Slot kwam wel voor een dilemma te staan: Bryan Linssen is namelijk op tijd fit voor het duel, maar Cyriel Dessers toont de afgelopen weken aan in topvorm te steken. Slot kiest toch voor Linssen in de spits.

Linssen raakte afgelopen donderdag in de Conference League al na achttien minuten geblesseerd. Hij werd vervangen door Cyriel Dessers, die met twee prachtige goals uitgroeide tot matchwinner. In de blessuretijd van de wedstrijd kopte hij de gelijkmaker binnen tegen Slavia Praag. Daarmee heeft hij als invaller nu vijf doelpunten gemaakt in de laatste vijf wedstrijden. Linssen staat echter ook al op acht treffers en krijgt dus de voorkeur.

Verder is Justin Bijlow nog altijd niet hersteld van zijn coronabesmetting en dus staat Ofir Marciano wederom op doel. De Israelische doelman maakte donderdag niet zo'n beste indruk met twee persoonlijke fouten, maar krijgt tegen FC Twente de kans om zich daarvoor te revancheren. Verder kiest Slot voor de bekende namen en besluit hij niet te veel te wijzigen aan zijn elftal.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen