Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Moedeloze Seuntjens laakt verdedigers na nieuwe klap Fortuna

Moedeloze Seuntjens laakt verdedigers na nieuwe klap Fortuna

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

27 november 2021 – Met een 1-4 nederlaag bij het eveneens slecht presterende FC Groningen kreeg Fortuna Sittard zaterdagavond nog maar eens een tik te verwerken. Mats Seuntjens verscheen na afloop dan ook moedeloos voor de camera. "Wat moet je anders?", reageerde hij toen hij op zijn lichaamstaal gewezen werd.

"In de eerste helft kregen we vooral kansen. Dan moet je een doelpunt meer maken om het makkelijk te maken", analyseerde Seuntjens tegenover ESPN. Toch wees hij in zijn kritiek vooral op zijn ploeggenoten in de verdediging. "Voorin hebben we het niet op orde, maar achterin zeker ook niet. Ik zie ze in duels komen waar ik denk dat je de bal makkelijk in de ploeg kan houden. Die verlies je dan weer. Dat is voor de aanvallers natuurlijk ook killing."

Extra zuur was dat de wedstrijd tegen Groningen, dat het zelf ook moeilijk heeft, een ideale kans was om uit het dal te komen. "Dat weten we al heel lang. Als je de wedstrijd tegen Eagles (4-3 verlies, red.) terughaalt, was die ook heel belangrijk daarin. Vandaag was dat niet anders en de volgende wedstrijden zal dat ook niet zijn, ondanks dat we natuurlijk een zwaar programma hebben", doelde hij op wedstrijden tegen onder meer Feyenoord, PSV (beker) en Ajax. 

Zelf scoorde Seuntjens overigens de enige treffer van Fortuna, en wel op schitterende wijze. Van grote afstand knalde hij de bal in de kruising. Genieten was er uiteraard niet meer bij voor de spits, ook niet toen hij de beelden terug te zien kreeg. "Mooie goal", was het enige dat hij na een diepe zucht uitbracht. 

Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd