Malen content: "Dat ik dan ook nog scoor, maakt me heel erg blij"

27 november 2021, 20:59

Donyell Malen en Borussia Dortmund kwamen tegen VFL Wolfswurg met de schrik vrij. Wout Weghorst scoorde al in de tweede minuut, maar uiteindelijk stapte de andere Nederlandse spits met een lach van het veld. Zijn team won met 1-3 en de aanvaller was daarbij van cruciaal belangrijk met een treffer.

"We begonnen niet goed, maar hebben veel karakter getoond. We hebben ons teruggeknokt in de wedstrijd. Overall is het een goede prestaties", vertelt Malen, die voor de tweede treffer van de uitploeg zorgde. Daarmee zet de aanvaller de stijgende lijn door. Deze week was hij ook al trefzeker tegen Sporting Portugal in de Champions League. "Ik kreeg de bal op links, draaide, zag de ruimte en wist dat ik zou scoren met een hard schot."

Lees ook: Malen

Uiteindelijk zorgde Erling Haaland voor de bevrijdende derde treffer. Daarmee toonde de spits, die weken aan de kant stond met een blessure, meteen zijn waarde weer. "Dit is wat hij doet. Het is goed om hem terug te hebben. Je ziet wat hij dit team kan brengen", vertelt de Nederlander lovend. Na die treffer was de wedstrijd wel gespeeld. Het stemde Malen tevreden. "Dit is een lastige wedstrijd. Het is heel belangrijk om te winnen."

Niet alleen met de driepunter was de aanvaller content, ook met zijn doelpunt en zijn spel. "Ik was vandaag heel actief. Ik heb geprobeerd om mijn kwaliteiten op het veld te brengen. Op momenten heb ik mezelf kunnen laten zien. Dat ik dan ook nog scoor, maakt me heel erg blij", besluit Malen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen