'Trainerswissel verandert perspectief Van de Beek niet'

'Trainerswissel verandert perspectief Van de Beek niet'

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

27 november 2021 – Het vertrek van Ole Gunnar Solskjaer leek nieuwe kansen te bieden voor Donny van de Beek bij Manchester United, maar volgens The Telegraph maakt de 24-jarige Nederlandse middenvelder waarschijnlijk geen deel uit van de plannen van Ralf Rangnick. Van de Beek is een van de spelers die (tijdelijk) mag vertrekken zodat de selectie kan worden opgefrist.

Alles wees er de laatste maanden op dat Van de Beek in januari zijn heil elders zou zoeken. De voormalig speler van Ajax kwam onder Solskjaer nauwelijks aan spelen toe en werd steeds nadrukkelijker in verband gebracht met een tijdelijk vertrek. De afgelopen dagen werd in Engeland echter beweerd dat Van de Beek door de trainerswissel zijn vertrekplannen in de ijskast heeft gezet.

Die plannen lijkt hij weer te kunnen ontdooien, want Manchester United wil de selectie van nieuwe impulsen voorzien. Van de Beek staat, samen met doelman Dean Henderson, nog altijd op de nominatie om tijdelijk te vertrekken. Jesse Lingard is een andere speler die zijn langste tijd bij United heeft gehad, maar hij verlaat Old Trafford waarschijnlijk pas aan het einde van het seizoen.

Van de Beek heeft dit seizoen nog maar weinig gespeeld voor Manchester United. In de Premier League verscheen hij zelfs geen enkele keer aan de aftrap. Afgelopen dinsdag in de Champions League tegen Villarreal (0-2) had hij onder interim-trainer Michael Carrick wel een basisplaats.

gerelateerd