'Feyenoord overweegt huurperiode Bozeník af te breken'

'Feyenoord overweegt huurperiode Bozeník af te breken'

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

27 november 2021 – Feyenoord overweegt Róbert Bozeník vervroegd terug te halen, zo claimt Feyenoord Transfermarkt. Fortuna Düsseldorf en trainer Christian Preusser zouden zich niet houden aan de gemaakte afspraken.

Feyenoord verhuurt Bozeník dit seizoen aan Fortuna Düsseldorf, maar de 22-jarige krijgt vooralsnog weinig speeltijd in Duitse dienst. Volgens Feyenoord Transfermarkt houdt de huidige nummer twaalf van de 2. Bundesliga zich daarmee niet aan de gemaakt afspraken en worden bepaalde beloftes gebroken.

Bozeník staat na bijna een half seizoen op negen optredens op het tweede niveau van Duitsland. Acht keer kwam hij als invaller binnen de lijnen en slechts eenmaal mocht hij het als basisspeler laten zien. De teller staat voor de Slowaakse spits op twee doelpunten.

Feyenoord Transfermarkt stelt dat voor Feyenoord het terughalen en doorverhuren/-verkopen van Bozeník een optie is. Er zou genoeg interesse zijn voor de spits die in Rotterdam nog tot medio 2024 vastligt. Feyenoord nam Bozeník in 2020 voor vier miljoen euro over van MSK Zilina.

gerelateerd