Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dit is de opstelling van de Oranje Leeuwinnen tegen Tsjechië

Dit is de opstelling van de Oranje Leeuwinnen tegen Tsjechië

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

27 november 2021 – De opstelling van de Oranjevrouwen voor het WK-kwalificatieduel met Tsjechië is bekend. De wedstrijd zou eigenlijk vrijdag om 20.45 uur worden afgewerkt, maar werd vanwege hevige sneeuwval verplaatst naar zaterdag om 12.00 uur.

Bondscoach Mark Parsons heeft ten opzichte van de wedstrijd tegen Wit-Rusland (0-2 winst) die in oktober werd gespeeld vier wijzigingen doorgevoerd. Nieuw in de basis zijn Dominique Janssen, Kerstin Casparij, Lineth Beerensteyn en Vivianne Miedema. Beerensteyn en Miedema waren er de afgelopen interlandperiode niet bij.

Aniek Nouwen, Sisca Folkertsma, Jackie Groenen, Lieke Martens zijn de spelers die uit basiself zijn verdwenen. Het viertal heeft zich voor deze interlandperiode met uiteenlopende blessures moeten afmelden. Op de bank bij de Leeuwinnen zitten met Caitlin Dijkstra, Daphne van Domselaar, Janou Levels, Barbara Lorsheyd en Marisa Olislagers vijf speelsters die hun interlanddebuut kunnen maken.

Oranje gaat na vier wedstrijden aan kop in de WK-kwalificatiegroep. De Leeuwinnen veroverden tot nu toe tien punten door te winnen van IJsland (0-2), Cyprus (0-8) en Wit-Rusland (0-2) en gelijk te spelen tegen Tsjechië (1-1).

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd