'Chelsea wil Frenkie de Jong en stelt spelersruil voor'

27 november 2021, 09:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Barcelona hoopt in de zoektocht naar een aanvallende versterking zaken te doen met Chelsea. Omdat Raheem Sterling onhaalbaar lijkt, zou de Catalaanse club zijn interesse hebben verlegd naar Christian Pulisic. Chelsea is bereid om de 23-jarige Amerikaanse aanvaller te laten gaan, maar wil daar wel wat voor terugzien.

Chelsea vraagt volgens El Nacional vijftig miljoen euro voor Pulisic. Dat bedrag kan het financieel geplaagde Barcelona niet ophoesten. Chelsea heeft daarom een ander voorstel in petto: een ruildeal waarin Frenkie de Jong wordt betrokken. Thomas Tuchel, trainer van de Londense club, zou zeer gecharmeerd zijn van de 24-jarige middenvelder.

Hoe Barça over deze spelersruil denkt, laat zich wel raden. Hoewel De Jong dit seizoen niet in grote vorm steekt, wordt hij nog altijd beschouwd als belangrijke speler voor de toekomst. Xavi schaarde De Jong deze week in een rijtje met Pedri. "Dat zijn allemaal spelers die spelen en absoluut niet te koop zijn", zei hij.

Barcelona is, mede door de hartproblemen van Sergio Agüero, naarstig op zoek naar een versterking voor de aanvalslinie. De Catalanen zijn de voorbije weken met meerdere spelers in verband gebracht, onder wie ook Hakim Ziyech. In Spanje wordt sinds een paar dagen beweerd dat Arthur Cabral van FC Basel een belangrijke gegadigde is om de overstap naar Camp Nou te maken. Cadena SER claimt dat Barça Ferran Torres van Manchester City in het vizier heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen