'FC Barcelona heeft persoonlijk akkoord met Spaans international'

26 november 2021, 20:06   Bijgewerkt: 27 november 2021, 10:01

FC Barcelona heeft haar pijlen gericht op Ferran Torres (21). De vleugelaanvaller van Manchester City staat in de belangstelling van de Catalaanse grootmacht, die vooral aan de rechterkant van de voorhoede een versterking zoekt. Daarvoor zou Torres via een huurtransfer de ideale tijdelijke aanwinst zijn voor de ploeg van Xavi.

Dat schrijft sportjournalist Gerard Romero althans. Volgens de over het algemeen betrouwbare journalist die voorheen bij RAC1 werkte is er zelfs al een persoonlijk akkoord bereikt tussen FC Barcelona en Torres, die zelf wel oren zou hebben naar een tijdelijke terugkeer naar Spanje. Eerder stond hij in La Liga onder contract bij Valencia en hij kwam al tot 22 interlands voor de nationale ploeg van Spanje, waarin hij twaalf doelpunten maakte.

De Spaanse vleugelaanvaller werd vorig jaar zomer door The Citizens overgenomen van Valencia, maar is mede door de enorme concurrentie in de selectie van Pep Guardiola nog geen vaste kracht. De laatste weken staat hij langs de kant met een voetblessure, waardoor hij in totaal tot 43 duels, waarin hij zestienmaal scoorde en vier assists gaf. Torres kan op alle drie de plekken voorin uit de voeten.

Lees ookXavi verwerpt vermeende interesse De Jong: "Niet te koop"

Naast het persoonlijke akkoord zouden beide clubs ook al in gesprek zijn over de voorwaarden van de huurovergang. Dani Alves werd al binnengehaald door de club om extra opties te hebben aan de rechterkant, ook spelers als Hakim Ziyech (Chelsea) en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/391917/barca-meldt-zich-door-contractsituatie-dembele-mogelijk-bij-city/,_blank,Raheem Sterling (Manchester City)] werden gelinkt aan een tijdelijke stap naar Camp Nou. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen