Slavia looft Feyenoord: "Lastigste tegenstander in lange tijd"

26 november 2021, 10:20   Bijgewerkt: 26 november 2021, 10:43

Feyenoord maakte ondanks de lastige uitwedstrijd in Praag indruk op Slavia-trainer Jindrich Trpisovsky. De Tsjech was na afloop van het 2-2 gelijkspel lovend over de Rotterdammers. Volgens hem was Feyenoord 'een van de lastigste tegenstanders die we hier in lange tijd hebben gehad'. 

"Het was een heel moeilijke wedstrijd", begon Trpisovsky zijn nabeschouwing op de website van Slavia Praag. "Feyenoord kwam goed in de wedstrijd en vanaf het begin moesten we er veel energie in steken. Er lag weinig ruimte. De tegenstander lieten hun kwaliteiten uit de heenwedstrijd (2-1 in De Kuip, red.) opnieuw zien."

Toch leek Slavia op een overwinning af te stevenen, tot het in de extra tijd wéér Cyriel Dessers was die toesloeg. Trpisovsky was echter vooral boos om het verdedigen van zijn eigen ploeg. "Het was een goedkoop en onbegrijpelijk doelpunt. Het zit me niet lekker. We hebben genoeg kansen gehad om de wedstrijd uit te spelen."

Het vroege uitvallen van Bryan Linssen leek een aderlating voor Feyenoord, maar de trainer van Slavia zag al dat ook Dessers een spits was om in de gaten te houden. "Kwalitatief is hij net zo goed, er staat alleen net een ander type speler. Bij het eerste doelpunt deed Dessers het heel goed, maar het tweede had op dit niveau nooit mogen gebeuren", herhaalde hij de kritiek op zijn verdediging."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen