AS Monaco bewijst zichzelf én PSV een uitstekende dienst

25 november 2021, 23:19

AS Monaco heeft PSV donderdagavond een uitstekende dienst bewezen door Real Sociedad met 2-1 te verslaan. De Eindhovenaren hebben daardoor over twee weken aan een gelijkspel genoeg om overwinteren in de Europa League.

AS Monaco - Real Sociedad 2-1

In Eindhoven werd vanavond de stand bij Monaco tegen Real Sociedad nauwlettend in de gaten gehouden. Met de uitslag in Stade Louis II zal men bij PSV niet ontevreden zijn geweest.

Monaco won het duel namelijk met 2-1. Alle doelpunten vielen binnen een tijdsbestek van tien minuten. Kevin Volland zorgde na een klein halfuur voor de openingstreffer, de gelijkmaker van Alexander Isak viel vlak daarna en Youssouf Fofana zette de thuisploeg vervolgens weer op voorsprong. In de tweede helft werd er niet meer gescoord, maar kwam Myron Boadu nog wel binnen de lijnen. Fofana werd een minuut voor tijd met rood van het veld gestuurd.

Monaco is door de zege zeker van de groepswinst en dus overwintering in de Europa League. Real Sociedad is in Groep B ingehaald door PSV en zal dus over twee weken aan de bak moeten. De Eindhovenaren hebben dan in het Baskenland genoeg aan een gelijkspel om de tweede plaats vast te houden.

Randers - Cluj 2-1

Terwijl AZ zich plaatste voor de knock-outfase van de Conference League, deed Randers goede zaken. De Deense club won van Cluj en steeg daardoor naar de tweede plaats. Over twee weken moeten Randers winnen van AZ om niets aan het toeval over te laten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen