Keert clublegende Arsène Wenger (72) terug bij Arsenal?

25 november 2021, 20:12

Keert Arsène Wenger in de nabije toekomst terug bij Arsenal? Het inmiddels 72-jarige clubicoon vertrok in 2018 bij The Gunners na een ongekend lang en grotendeels imponerend tijdperk. Daarna had Le Professeur echter geen nieuwe club meer, maar wat Mikel Arteta betreft, keert de Fransman terug op het voor hem bekende nest.

De huidige coach van Arsenal heeft recentelijk een gesprek gevoerd met Wenger over de mogelijkheid om een rol te gaan vervullen bij The Gunners. Tijdens de première van Wengers' documentaire kwamen beide mannen aan de praat over de situatie bij de Premier League-club. Arteta hoopt dat hij Wenger in elk geval 'dichter bij Arsenal' kan brengen.

De Spaanse voetballer speelde vijf seizoenen onder Wenger en hield een goed gevoel over aan de ontmoeting met de voormalige manager van de club uit Londen. Welke rol Wenger zou moeten gaan vervullen, is niet bekend. "Maar ik denk dat hij een grote bijdrage kan leveren aan deze club", liet Arteta zich ontvallen. Het verleden dat de oefenmeester bij de club heeft, ziet Arteta alleen maar als voordeel.

Lees ookTrailer: Arsène Wenger blikt in eigen film terug op Arsenal-leven

Hoe concreet de avances zijn, is niet helemaal in te schatten. Arteta benadrukte nog wel dat de bal vooral bij Wenger ligt en dat hij wat hem betreft altijd welkom is. In de documentaire liet de Fransman weten dat hij sinds zijn vertrek bij Arsenal niet meer bij de club geweest is. Hij zou het vooral als emotie zien en daardoor het geen toegevoegde waarde te vinden. Mogelijk komt daar dus nog verandering in in de komende periode.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen