Unicum: Schmidt wijzigt niets bij PSV voor Europees duel

25 november 2021, 19:39   Bijgewerkt: 25 november 2021, 20:05

PSV-trainer Roger Schmidt heeft zijn opstelling voor de Europa League-wedstrijd tegen Sturm Graz niet gewijzigd. Waar de Duitse coach normaliter ontzettend veel wisselt en rouleert, heeft hij nu weinig opties meer om dingen anders neer te zetten dan afgelopen weekend tegen Vitesse het geval was. Bovendien maakte het elftal veel indruk tegen de Arnhemmers (2-0 winst).

Met onder anderen Cody Gakpo, Eran Zahavi en Noni Madueke als afwezigen, vormen Bruma, Carlos Vincíus en Ritsu Doan de voorhoede. Yorbe Vertessen is de meest serieuze optie voorin voor Schmidt, die de Duitse coach nog naast zich op de bank heeft zitten. Met Yvon Mvogo, Armando Obispo, Davy Pröpper en Marco van Ginkel zitten daar ook nog wat gelouterde namen bij.

Verder zijn het veel jonge jongens, aangezien ook Ryan Thomas, Philipp Max en Jordan Teze nog ontbreken bij de Eindhovenaren. Phillipp Mwene is de rechtsback, aanvoerder Ramalho, Olivier Boscagli en de Braziliaan Júnior vormen de achterhoede. Afgelopen weekend hielden die buitenlanders - Drommel is de enige Nederlander in de basisopstelling - wel de nul tegen Vitesse. 

Op het middenveld staat namelijk met Ibrahim Sangaré, Erick Gutiérrez en Mario Götze een Ivoriaan, Mexicaan en Duitser op het wedstrijdformulier. In eigen huis zal PSV donderdagavond alle zeilen moeten bijzetten om drie cruciale punten te pakken in strijd om overwintering in de Europa League. De ploeg van Roger Schmidt staat slechts derde, maar heeft AS Monaco en Real Sociedad nog in het vizier. Sturm Graz is duidelijk de zwakste broeder van de poule.

Opstelling PSV: Drommel; Mwene, Ramalho, Boscagli, Mauro Júnior; Sangaré, Gutiérrez, Götze; Doan, Vincíus en Bruma

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen