Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Van Bronckhorst haalt opnieuw Nederlander naar Rangers FC'

'Van Bronckhorst haalt opnieuw Nederlander naar Rangers FC'

Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

25 november 2021 – Nieuwbakken Rangers FC-trainer Giovanni van Bronckhorst gaat nóg een Nederlandse assistent aan boord krijgen. Ajax 018-trainer Dave Vos maakt volgens De Telegraaf de overstap naar Schotland.

Vos is met zijn ploeg actief in de UEFA Youth Leauge en won woensdag met 0-1 bij Besiktas. De krant meldt dat er een meerjarig contract voot de jeugdtrainer klaarligt. Van Bronckhorst werd tijdens de interlandperiode aangesteld als opvolger van Steven Gerrard en zal donderdag tegen Sparta Praag voor het eerst langs de lijn staan bij zijn nieuwe werkgever.

Lees ook: AjaxU18 geeft voorbeeld met zege in Dortmund

Eerder maakten aay (assistent), Arno Philips (conditietrainer) en Yöri Bosschaart (performance analist) al de overstap naar Rangers. Met de komst van Vos, lijkt de kans dat Jean-Paul van Gasten weer herenigd wordt als assistent vna 'Gio', klein.: Van Bronckhorst wilde zijn vaste assistent ook naar Rangers halen, maar het Chinese Guangzhou R&F houdt Van Gastel – die daar hoofdtrainer is – aan zijn verbintenis. Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

SCOOR EEN FREE BET TOT €50! Meld je aan

Reacties

gerelateerd