Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zorgen om 'onzekere' Klaassen: "De meest onzichtbare man"

Zorgen om 'onzekere' Klaassen: "De meest onzichtbare man"

Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

24 november 2021 – Davy Klaassen mocht op bezoek bij Besiktas eindelijk weer eens in de basis beginnen bij Ajax. De middenvelder maakte echter een matige indruk en dat viel ook analisten Wesley Sneijder en Theo Janssen op. Zij gingen na de wedstrijd in op de huidige vorm van Klaassen.

"We maakten er hier een grapje over, maar hij was 'the most invisible man on the pitch'. Hij kwam niet in het spel voor en liep er maar een beetje bij. De kracht van Klaassen is op het juiste moment vertrekken. Zodra hij ruimtes moet gaan belopen, heeft hij veel moeite. Hij is niet heel snel en wordt ook ouder. Dan wordt het nog moeilijker om alles te belopen", aldus Janssen na de wedstrijd bij RTL7.

"Ik maak me best een beetje zorgen om Klaassen", voegde Sneijder toe. "Hij was belangrijk voor Ajax en zat ook bij het Nederlands elftal. Nu is hij al weken uit vorm. Als je zegt dat hij vanavond niet heeft meegedaan, dan geloof je dat ook. Misschien kan hij lastig met deze situatie omgaan. Hij is van basisspeler wisselspeler geworden na zijn blessure. Dat is in zijn kop gaan zitten. En hij komt er niet meer in. Ik heb het gevoel dat hij onzeker is geworden."

Volgens Sneijder hebben de spelers die vandaag de kans kregen tegen Besiktas nagelaten om zich te laten zien aan Erik ten Hag. "Daramy, Klaassen en Neres waren allemaal onzichtbaar. Ook Schuurs had moeite met belopen van de ruimtes. Dit zijn spelers die op de bank zitten, maar niet klaar zijn om in te vallen. Dat baart me wel zorgen. Ik heb het gevoel dat de eerste helft van de selectie ver kan komen. De bank is daarin te klein." Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

SCOOR EEN FREE BET TOT €50! Meld je aan

Reacties

gerelateerd