Jesus dodelijk na misser tegen Barça: "Nog nooit zoiets gezien"

Jesus dodelijk na misser tegen Barça: "Nog nooit zoiets gezien"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

24 november 2021 – Jorge Jesus zag zijn spits Haris Seferovic dinsdagavond dé kans op een overwinning in Camp Nou missen. Benfica kreeg in blessuretijd een reuzemogelijkheid op de 0-1, maar de spits faalde oog in oog met de doelman. Daardoor bleef het 0-0 en heeft Barça nu nog altijd de beste papieren voor Europese overwintering.

Seferovic omspeelde doelman Marc-André ter Stegen, maar faalde voor open doel. Zijn coach Jorge Jesus treurde op zijn knieën na. Na de wedstrijd was hij vernietigend voor de camera van Eleven Sports. "Er was uiteindelijk zelfs niet eens meer een keeper bij onze laatste kans", doelde de ervaren coach op het lege doel waarvoor Seferovic faalde.

Ik ben nu al dertig jaar coach en ik heb dit nog nooit in mijn leven gezien", vervolgde hij. "Maar helaas is dit mij en Benfica nu overkomen. Het was van beide kanten vanavond defensief erg sterk. Het is wel zo dat FC Barcelona in de 94 gespeelde minuten meer kansen heeft gehad dan wij. Maar ik wil mijn team complimenteren met het defensieve spel."

Benfica moet de komende wedstrijd tegen Dynamo Kiev winnen om kans te blijven maken op overwintering. Bij een overwinning van de Portugezen moet FC Barcelona namelijk eveneens een zege boeken. De Spanjaarden gaan op bezoek bij het ijzersterke Bayern München.


Reacties

gerelateerd