Engeland
0 – 0
Senegal

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Xavi vol vertrouwen: "We gaan Bayern verslaan"

Xavi vol vertrouwen: "We gaan Bayern verslaan"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

24 november 2021 – FC Barcelona bewees zichzelf dinsdagavond tegen Benfica weliswaar een slechte dienst, toch heeft coach Xavi nog veel vertrouwen in een goede afloop. De Spanjaarden speelden met 0-0 gelijk, waardoor het de komende clash met grootmacht Bayern München moet winnen om de volgende ronde te bereiken. Het lijkt op dit moment een utopie, maar daar wil Xavi niets van weten.

"Het was een geweldige wedstrijd", begon Xavi na afloop in gesprek met Marca. "Als we tenminste een goal hadden gemaakt, was het helemaal een geweldige wedstrijd geweest. We hebben een punt gepakt, we wisten dat we daar niet veel aan zouden hebben. Maar als we het positief bekijken: we hebben nog één wedstrijd te gaan. We moeten gaan winnen in Bayern München."

Dat gaat volgens hem ook gebeuren. "Wij zijn Barça en we gaan winnen in München, we gaan overal winnen", aldus de coach, die complimenteus was over het optreden van zijn ploeg. "Ik denk dat we goed hebben gespeeld, de spelers gaan het steeds beter begrijpen. Alleen moeten we wat meer gaan scoren, we moeten effectiever worden."

De nummer zeven van La Liga is nu de nummer twee van de Champions League-poule. Barça heeft een voorsprong van twee punten ten opzichte van Benfica, dat het in de laatste wedstrijd van de poulefase opneemt tegen het zwakke Dynamo Kiev.

Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd