Media maken gehakt van Memphis en Van de Beek

24 november 2021, 07:51

Het was niet bepaald de avond van de Nederlanders in de Champions League. Marten de Roon en Teun Koopmeiners deden met Atalanta slechte zaken met een 3-3 gelijkspel, terwijl Wout Weghorst verloor van Sevilla. Vooral Memphis Depay en Donny van de Beek beleefden echter een teleurstellende avond. Hun povere spel leverde veel kritiek op.

De Daily Mail was niet onder de indruk van het spel van Van de Beek. 'Hij werd genegeerd door Solskjaer en liet eigenlijk nauwelijks zien dat hij aanspraak maakt op een vaste basisplaats bij Manchester United. Hij lag niet op dezelfde hoogte met zijn ploeggenoten. Dat is ook niet gek, want hij stond maar vijf duels in de basis', schrijft de krant over de middenvelder die ook nog een gele kaart kreeg.

Ook The Sun was hard. 'Van de Beek speelde een anonieme wedstrijd. Misschien had Solskjaer de laatste weken toch gelijk door hem op de bank te zetten. Van de Beek deed het dit weekend goed tegen Watford, maar we mogen veel meer verwachten van een speler die veertig miljoen euro heeft gekost.'

Ook in Spanje was er kritiek voor een Nederlander. Marca verwacht veel meer van Memphis Depay, die een 0-0 gelijkspel tegen Benfica niet kon voorkomen. 'Hij is een goede voetballer, maar laat het team niet beter spelen. Hij is niet de sterspeler waar Barcelona een team omheen moet bouwen.' Frenkie de Jong kreeg wél lovende kritieken van de pers.

Lees ook: Barça laat het liggen en bezorgt zichzelf loodzware taak 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen