Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Kuyt in Schotse pers over Van Bronckhorst: "Zette me op de bank"

Kuyt in Schotse pers over Van Bronckhorst: "Zette me op de bank"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

23 november 2021 – Rangers FC heeft een goede beslissing genomen door Giovanni van Bronckhorst aan te stellen als nieuwe hoofdtrainer. Dat verzekerde Dirk Kuyt, die in zijn laatste jaren als speler bij Feyenoord onder de oefenmeester heeft gewerkt. Kuyt herinnerde zich dat Van Bronckhorst niet bang is om moeilijke beslissingen te nemen en was daar zelf ooit de dupe van.

"Ik denk dat dit de perfecte stap voor hem is", begon Kuyt over Van Bronckhorsts nieuwe club in gesprek met BBC Scotland. Over de trainer zelf was hij lovend. "Gio is een erg kalm persoon. Hij raakt niet snel emotioneel en aarzelt niet als hij moeilijke beslissingen moet nemen. Hij zegt er altijd bij dat hij die beslissingen neemt om de ploeg de beste kans op een overwinning te geven."

Kuyt weet daarbij waar hij over praat. "Tijdens mijn tweede termijn bij Feyenoord was ik aanvoerder onder hem en bovendien waren we bevriend, maar toch zette hij me op de bank. Dat moet een lastige keuze voor hem zijn geweest, maar hij deed het voor het team", blikte hij terug. "Hij is altijd kalm gebleven, ook toen we het in zijn eerste seizoen lastig hadden. Hij is nooit in paniek geraakt en uiteindelijk wonnen we de beker. Het jaar erna wonnen we de eerste titel in achttien jaar tijd."

"Ik verwacht dat Van Bronckhorst succesvol zal zijn bij Rangers. Hij is een van de beste trainers die Feyenoord ooit heeft gehad en die ervaring neemt hij met zich mee", voorspelde Kuyt. "Het belangrijkste voor Gio is in de eerste plaats dat hij wedstrijden gaat winnen. Dat zal niet direct met tiki-takavoetbal zijn, maar winst is wat telt. Hij houdt er wel van om aan te vallen, kent het 4-3-3-systeem goed en ik denk dat hij goed voort kan borduren op wat Steven Gerrard heeft neergezet", besloot hij. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd