'Bij Newcastle ontslagen Bruce wil Solskjaer opvolgen bij United'

22 november 2021, 16:51

Steve Bruce werd een maand geleden weggestuurd bij het ineens steenrijk geworden Newcastle United. De trainer liet daarna weten te betwijfelen of hij ooit nog terug zou keren in de voetballerij, omdat alle commentaren en pesterijen hem niet in de koude kleren waren gaan zitten.

Toch zou de ervaren oefenmeester nu oren hebben naar de vrijgekomen functie bij Manchester United, de club waar hij als speler jarenlang een rots in de defensie én aanvoerder was. Dat meldt het doorgaans betrouwbare The Athletic. Of Bruce voor de beleidsbepalers in Manchester een realistische optie is, is niet duidelijk.

Toch zou Bruce volgens het medium in het profiel passen. Manchester United is namelijk niet van plan om nu al een trainer voor de langere termijn aan te stellen. De Engelse topclub wil met een interim werken, die aan het einde van het seizoen het stokje overgeeft aan een trainer die op Old Trafford kan werken aan nieuwe successen. De club verwacht in de zomer meer kans te maken op de gedroomde trainer.

Lees ook: Steve Bruce haalt uit na ontslag bij Newcastle: "Familie heeft er last van"

Onder andere de naam van Erik ten Hag (Ajax) wordt in de wandelgangen genoemd. De bij Newcastle United ontslagen Bruce werd vervangen door voormalig Bournemouth-trainer Eddie Howe. Onder zijn leiding - al ontbrak hij zelf met een coronabesmetting - speelde Newcastle in eigen huis met 3-3 gelijk tegen Brentford en zakte het naar de laatste plaats in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen