'Manchester United loopt blauwtje bij Zinédine Zidane'

22 november 2021, 11:48   Bijgewerkt: 22 november 2021, 12:12

Het lijkt erop dat Zinédine Zidane niet de nieuwe trainer van Manchester United wordt. Meerdere Engelse media schrijven dat de 49-jarige Franse oefenmeester geen interesse heeft om aan de slag te gaan op Old Trafford. Zidane, die sinds mei zonder club zit, wacht liever tot in eigen land een baantje vrijkomt.

Onder meer de BBC meldt dat Zidane naar alle waarschijnlijkheid het stokje van Ole Gunnar Solskjaer niet zal overnemen. Manchester United zou de Fransman hebben gepolst, maar te horen hebben gekregen dat Zidane het niet ziet zitten om de trainer van de huidige nummer acht van de Premier League te worden. De voormalig middenvelder hoopt in de nabije toekomst aan de slag te gaan bij de nationale ploeg van Frankrijk of Paris Saint-Germain.

Het zou zomaar kunnen dat de trainersfunctie bij PSG binnenkort vrijkomt. Mauricio Pochettino wordt namelijk beschouwd als de belangrijkste kandidaat om de nieuwe manager van United te worden. De Argentijnse trainer zou bovendien niet onwelwillend tegenover een terugkeer in de Premier League staan. United zal wel in de buidel moeten tasten voor de komst Pochettino, die nog tot medio 2023 vastligt in Parijs.

Erik ten Hag lijkt ook op de shortlist van Manchester United te staan. Toen de trainer van Ajax zondag na afloop van het uitduel met (0-5) werd gevraagd naar de vermeende Engelse interesse, wilde hij er weinig over kwijt. "Ik kan er niets mee en richt me volledig op deze ploeg. Ik ben bij Ajax, we hebben een hele mooie selectie en we willen voor titels gaan. Ik weet niks, ik heb niks gehoord en houd me daar niet mee bezig", zei hij voor de camera van ESPN.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen