Ihattaren koopt villa in Tilburg van 1.025.000 euro

22 november 2021, 09:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mohamed Ihattaren heeft onlangs een villa van 1.025.000 euro gekocht in Tilburg, zo blijkt uit onderzoek van Story. De woning zou op dit moment worden verbouwd en over enkele weken worden betrokken door de negentienjarige spelmaker.

Het is geen geheim dat Ihattaren al enige tijd in Nederland verblijft. De aanvallende middenvelder vertrok in oktober plots bij Sampdoria en keerde er niet meer terug. Ihattaren houdt op dit moment zijn conditie op peil met een persoonlijke trainer en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/393229/mohamed-ihatteren-breekt-per-direct-met-mino-raiola/,_blank,brak onlangs met Mino Raiola] om zich aan te sluiten bij het kantoor van Ali Dursun. Binnenkort hoopt Ihattaren een doorstart te maken.

Een terugkeer bij Sampdoria lijkt niet tot de mogelijkheden te behoren. Waar Ihattaren zijn carrière nieuw leven in wil blazen, is niet bekend. Volgens Story heeft de speler in elk geval recentelijk een woning gekocht in Tilburg, naar verluidt de woning van zijn vriendin. 'Het verkochte zal door koper gebruikt worden als woonhuis', zou in de akte van levering vermeld staan.

Ihattaren zou de woning hebben gekocht van Danny Kovacevic, naar wie volgens het Eindhovens Dagblad een onderzoek loopt vanwege 'mogelijke criminele activiteiten.' Kovacevic wenst tegenover Story geen opheldering te geven over de verkoop van zijn villa. "Bel me hier niet voor, dat vind ik heel irritant", aldus de horeca-ondernemer. Ihattaren is ook niet gediend van de vragen van het roddelblad. "Waarom bel je mensen uit mijn omgeving? Ik wil dat je de mensen om me heen met rust laat, dat hoeft niet. Jullie zoeken alleen maar heisa, daar ben ik niet van gediend. Begrepen?"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen