Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Van der Vaart: "Als Man United komt, zegt Ten Hag geen nee"

Van der Vaart: "Als Man United komt, zegt Ten Hag geen nee"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

22 november 2021 – Rafael van der Vaart zou Erik ten Hag voor gek verklaren als hij Manchester United zou afwijzen. De trainer van Ajax wordt sinds het ontslag van Ole Gunnar Solskjaer nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar Old Trafford. Na afloop van het gewonnen uitduel met RKC Waalwijk (0-5) reageerde Ten Hag op de United-geruchten.

Ten Hag liet zich zondagavond ontvallen dat hij weinig kan met de geruchten die rondgaan in Engeland. "Ik kan er niets mee en richt me volledig op deze ploeg. Ik ben bij Ajax, we hebben een hele mooie selectie en we willen voor titels gaan. Ik weet niks, ik heb niks gehoord en houd me daar niet mee bezig", vertelde de 51-jarige oefenmeester voor de camera van ESPN.

Mocht United zich melden voor Ten Hag, dan vindt Van der Vaart dat de Ajax-trainer de overstap moet maken. "Je gaat daar toch geen nee tegen zeggen? Als Manchester United je wil hebben, dan ga je", aldus de voormalig middenvelder bij NOS Studio Voetbal. Van der Vaart weet dat Ten Hags beheersing van de Engelse taal een heikel punt zou kunnen zijn. "Je moet wel je punt kunnen maken. Ik weet niet of hij dat in het Engels kan. Ik denk dat het nog bijgeschaafd moet worden."

Lees ook"Ten Hag moet samen met Van der Sar naar Manchester gaan"

Arno Vermeulen gaat ervan uit dat Ten Hag in elk geval niet binnen afzienbare tijd overstap naar Man United. "Ik denk eerlijk gezegd dat de kans niet heel groot is. Hij gaat sowieso niet tussentijds vertrekken in een jaar dat Ajax al zeker is van de knock-outfase van de Champions League. Ze willen daar volgens mij een tussentijdse oplossing", zegt hij. "Ik heb het gevoel dat hij veel beter naar Duitsland kan gaan. Ik zou hem ooit wel bij Bayern willen zien. Ik denk dat hij daar heel goed zou passen als coach."

Volgens Sky Sports is Mauricio Pochettino op dit moment de belangrijkste kandidaat om de nieuwe manager van Manchester United te worden. De Argentijnse trainer ligt echter nog wel tot medio 2023 vast bij Paris Saint-Germain. Ten Hag zou de tweede keuze zijn. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd