Duizelingwekkende cijfers Ten Hag, Slot declasseert voorgangers

21 november 2021, 17:50

Ajax leidt in de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk in de rust met 0-2, waardoor het een memorabele middag is geworden voor Erik ten Hag. Ajax scoorde met de openingstreffer namelijk de vijfhonderdste treffer sinds de Tukker binnenkwam in Amsterdam. Dat duizelingwekkende aantal doelpunten, maakte Ajax in slechts 185 (!) wedstrijden.

Ten Hag werd in 2018 trainer van Ajax, nadat hij eerder uitstekend presteerde met FC Utrecht. Sindsdien scoorde zijn ploeg aan de lopende band, waardoor het in alle competities nu dus vijfhonderd treffers heeft gemaakt. Dat komt neer op een gemiddelde van 2,7 doelpunten per wedstrijd. Opmerkelijk genoeg kwam Ajax juist de afgelopen twee Eredivisiewedstrijden tegen Heracles en Go Ahead Eagles niet tot scoren.

Ook Arne Slot presteert ijzersterk

Daarnaast is er nog een Nederlandse trainer die uitstekend presteert. Arne Slot won met Feyenoord zondagmiddag met 4-0 van PEC Zwolle, wat al de derde keer dit seizoen is, dat de Rotterdammers met een marge van vier winnen. Dat lukte in de afgelopen twee seizoenen gecombineerd ook drie keer, terwijl Slot nog maar een paar maanden bezig is met dit seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen