'Aardige gozer' Bazoer eerlijk: "Zeker in de eerste helft kansloos"

20 november 2021, 19:50

Riechedly Bazoer moest zaterdagavond zijn meerdere erkennen in PSV, dat met 2-0 wist te winnen van Vitesse. De verdediger is eerlijk: hij zag dat de Eindhovenaren een maatje te groot waren voor rust.

"Ik denk dat we vandaag zeker in de eerste helft kansloos waren. We hadden heel erg veel moeite met de lopende mensen, vooral van de buitenkant met Bruma en Ritsu Doan. Ik moet zeggen dat we goed begonnen met een grote kans, maar daarna hadden we het echt heel erg moeilijk. In de tweede helft heeft de trainer het enigszins veranderd", aldus Bazoer, die daarna iets meer aan de linkerkant van het veld ging spelen in plaats van in het midden van de defensie.

"Daardoor konden we Doan beter opvangen en kregen we meer grip. Ik probeerde in de tweede helft ook war meer gif in het team te brengen. Dat werkte, want we gingen toen aardig spelen. Het was alleen niet voldoende voor een resultaat", aldus de verdediger, die zich dit seizoen heeft terug geknokt nadat hij aan het begin disciplinair geschorst werd door trainer Thomas Letsch. Niet voor niets staat hij bekend als een 'lastige speler', die zijn emoties niet altijd onder controle kan houden.

Hans Kraay junior dacht dat Bazoer tijdens de wedstrijd over de schreef zou gaan, vertelt de verslaggever bij ESPN. "Jij staat nu weer met een geweldige smile voor de camera, maar ik had eventjes de indruk dat je uit je plaat ging tegen Mario Götze. Maar eigenlijk ben je best een aardige gozer, he? Maar toch zou ik tijdens een wedstrijd steeds denken: die gaat me zometeen raken." Bazoer kan zich niet vinden in die woorden, besluit hij lachend: "Absoluut niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen