Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ramalho looft PSV'ers: "Laat zien dat we veel kwaliteit hebben"

Ramalho looft PSV'ers: "Laat zien dat we veel kwaliteit hebben"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

20 november 2021 – PSV won overtuigend met 2-0 van Vitesse, ondanks een bomvolle ziekenboeg. André Ramalho zag de Eindhovenaren amper in de problemen komen tegen de Arnhemmers. Het stemde hem tevreden.

"Het voelde goed. Dit was een goed voorbeeld van hoe we de nul moeten houden. Wanneer je 2-0 voor staat kan het snel moeilijk worden als zij de 2-1 maken. We hebben goed verdedigd, dit is de mentaliteit die we nodig hebben. Ook aanvallend hebben we laten zien hoeveel kwaliteit we hebben", aldus de centrale verdediger, die meerdere ploeggenoten zag uitblinken. "Mauro, Bruma en Gutiérrez spelen normaal wat minder, maar deden het nu heel erg goed. Het laat zien dat we enorm veel kwaliteit in de groep hebben."

Vooral voor rust haalde de thuisploeg een uitstekend niveau in een leeg Philips Stadion. De Braziliaan zag dan ook een 'erg goede' eerste helft. "We vielen goed aan en waren agressief in ons spel. Dat moeten we doorzetten. Beide doelpunten waren erg mooi, ik kan niet helemaal kiezen welke nu het beste was. Het belangrijkste zijn de drie punten", besluit hij voor de microfoon van ESPN.

Door de overwinning staat PSV sowieso voor één dag alleen aan kop. De Eindhovenaren hebben na dertien wedstrijden dertig punten verzameld. Ajax heeft drie punten minder, maar nog wel een wedstrijd tegoed. Erik ten Hag en zijn mannen spelen zondagmiddag tegen RKC Waalwijk.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd