PSG boekt moeizame thuiszege, Promes verliest met Spartak

20 november 2021, 19:00

Paris Saint-Germain heeft met invaller Georginio Wijnaldum drie punten overgehouden aan het treffen met FC Nantes. De Parijzenaars waren zaterdagavond met 3-1 te sterk voor de middenmoter. In Rusland kwam de veelbesproken Quincy Promes 'gewoon' in actie namens Spartak Moskou.

Paris Saint-Germain - FC Nantes 3-1

PSG kende een vliegende start in het eigen Parc de Princes en kwam al na twee minuten spelen op voorsprong. Kylian Mbappé verzorgde de 1-0 en zo leek de gastheer op weg naar een gemakkelijke avond. Dat bleek echter zeker niet het geval toen doelman Keylor Navas halverwege de tweede helft een directe rode kaart kreeg na een lompe overtreding.

Nantes maakte optimaal gebruik van het overtal en kwam via Randal Kolo op gelijke hoogte. De bezoekers dachten stiekem aan een nog grotere stunt, maar in de slotfase ging het helemaal mis. Dennis Appiah verschalkte onbedoeld zijn eigen doelman en daarna maakte Lionel Messi ook nog zijn eerste treffer in de Ligue 1. PSG staat inmiddels dertien punten los.

FC Krasnodar - Spartak Moskou 2-1

Op Russische bodem was Promes gewoon van de partij bij de wedstrijd tussen Krasnodar en Spartak. Eerder deze week werd bekend dat de aanvaller waarschijnlijk vervolgd gaat worden vanwege een steekincident. Dat is voor Spartak vooralsnog geen reden om de ex-Ajacied buiten de selectie te laten. Promes mocht op bezoek bij Krasnodar in de basis beginnen.

Hij speelde de gehele wedstrijd mee en kon niet voorkomen dat er met 2-1 werd verloren tegen de ploeg van Tonny Vilhena. De ex-Feyenoorder was ook negentig minuten binnen de lijnen te bewonderen en zag ploeggenoot Jhon Cordoba de score openen. Aleksandr Sobolev schoot vanaf elf meter de 1-1 binnen, maar het slotakkoord was vanaf de stip voor Grzegorz Krychowiak.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen