Schmidt puzzelt met opstelling en geeft band aan Ramalho

20 november 2021, 15:40

PSV begint zaterdagmiddag (16.30 uur) met een aantal wijzigingen aan de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Roger Schmidt moet veel spelers missen en heeft dus verrassende basisplaatsen uitgedeeld. Omdat Marco van Ginkel op de bank zit, draagt André Ramalho de aanvoerderband.

Doelman Joël Drommel sloeg de interlandperiode met Oranje nog over, maar is weer fit genoeg om te spelen. Hij wordt in de achterhoede bijgestaan door Phillipp Mwene, Ramalho, Olivier Boscagli en Mauro Júnior. De Braziliaan speelt als linksback omdat Philipp Max niet beschikbaar is vanwege een coronabesmetting. Ibrahim Sangaré en Érick Gutiérrez vormen het blok op het middenveld.

In de voorhoede is het puzzelen voor Schmidt, die geen beroep kan doen op Eran Zahavi, Cody Gakpo en Noni Madueke. Mario Götze, Bruma en Ritsu Doan zullen in de rug van diepe spits Carlos Vinícius spelen. Op de bank zit naast Van Ginkel ook Davy Pröpper. De middenvelders hebben allebei een verleden bij Vitesse en zullen dus hopen dat ze tegen hun voormalig werkgever alsnog minuten mogen maken.

Opstelling PSV: Drommel; Mwene, Ramalho, Boscagli, Mauro Júnior; Gutiérrez, Sangaré, Doan, Götze, Bruma; Vinícius

Opstelling Vitesse: Schubert; Dasa, Doekhi, Bazoer, Rasmussen, Wittek; Bero, Tronstad, Openda; Frederiksen, Buitink

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen