'Xavi kent geen genade en slingert Dembélé andermaal op de bon'

'Xavi kent geen genade en slingert Dembélé andermaal op de bon'

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

20 november 2021 – Ousmane Dembélé heeft opnieuw een niet al te beste indruk gemaakt op zijn nieuwe trainer Xavi. De aanvaller van FC Barcelona kreeg eerder al een boete omdat hij te laat kwam op de training. Deze week was het naar verluidt opnieuw raak en incasseerde hij zijn tweede straf.

Volgens het Catalaanse medium Esport3 moest Dembélé afgelopen dinsdag door zijn ploeggenoten uit bed worden gebeld. De aanvaller was 's ochtends nergens te bekennen op het trainingscomplex omdat hij dacht dat er 's middags pas een training op het programma stond. Na het telefoontje liet de Fransman alsnog zijn gezicht zien, maar een boete van Xavi bleek onvermijdelijk.

Het is al de tweede keer in acht trainingen dat Dembélé een boete krijgt van de nieuwe oefenmeester. Eerder liet Xavi namelijk al merken dat hij de regels streng naleeft in Camp Nou. Dembélé kwam namelijk om 08.33 uur aan op het trainingscomplex, terwijl iedereen zich om 08.30 uur al moest melden. Dat werd door Xavi niet door de vingers gezien en hij deelde een boete uit.

Vanavond zit Xavi voor de eerste keer op de bank als trainer van Barcelona. De Catalaanse grootmacht trapt om 21.00 uur in het eigen Camp Nou af tegen stadgenoot Espanyol. De bezoekers doen het als promovendus prima en bezetten de elfde plek. Barcelona staat negende en heeft evenveel punten. Dembélé is echter niet van de partij vanwege een blessure.

gerelateerd