Dubieus: fans Feyenoord roepen op om massaal samen te komen

19 november 2021, 18:28

Feyenoord speelt zondagmiddag een thuiswedstrijd zonder publiek tegen PEC Zwolle. Door de snel stijgende coronacijfers heeft de regering besloten dat de voetbalstadions de komende drie weken dicht blijven. De Feyenoord-supporters hebben daarom een oproep gedaan om massaal bijeen te komen om hun ploeg van buitenaf te steunen.

De noordzijde van de club heeft opgeroepen om samen te komen op het voorplein van de Kuip voor een sfeeractie tijdens de wedstrijd. De bedoeling is om genoeg geluid te produceren om de spelers een extra zetje in de rug te geven. Een wellicht goed bedoeld initiatief, maar in deze tijd toch op zijn minst dubieus. De overheid neemt de maatregelen juist omdat het denkt dat het samenklitten van supporters een negatief gevolg heeft op de coronacijfers.

Lees ook: Slot kraakt kabinetskeuze: "Moeilijk om te begrijpen"

Feyenoord staat momenteel derde in de Nederlandse competitie, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld dan Ajax en PSV. Als het dus alle wedstrijden voor de winterstop wint, dan mag het zich winterkampioen van de Eredivisie noemen. Naast de thuiswedstrijd tegen PEC, staan ook nog duels met Twente, Heracles, Fortuna, Groningen, Ajax en Heerenveen op het programma.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen