Zahavi dit jaar niet meer in actie; Max test positief op corona

19 november 2021, 15:03

PSV kan dit kalenderjaar geen beroep meer doen op Eran Zahavi. De Israëlische spits raakte afgelopen week tijdens een interland tegen Oostenrijk geblesseerd aan zijn knie. Onderzoek in Eindhoven heeft uitgewezen dat de aanvaller de komende weken niet meer inzetbaar is. Mogelijk moet de spits zelfs onder het mes. Zahavi is niet de enige afwezige.

Dat melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. De spits staat waarschijnlijk drie maanden aan de kant en moet mogelijk zelfs nog geopereerd worden. De afwezigheid van Zahavi is een flinke domper voor PSV, dat het dit weekend opneemt tegen Vitesse. De komende weken lijkt de Braziliaan Carlos Vinicius zijn meest logische vervanger.

De 34-jarige spits was dit seizoen goed voor vier goals en drie assists in de Eredivisie. Ook Philipp Max is komend weekend niet inzetbaar. De Duitse linksback is deze week positief getest op corona en verblijft momenteel in thuisquarantaine. De linksback zal waarschijnlijk worden vervangen door rechtsback Philipp Mwene.

PSV wordt de laatste weken geteisterd door fysiek malheur. Buitenspelers Cody Gakpo en Noni Madueke zijn nog niet inzetbaar, terwijl Ryan Thomas dit kalenderjaar eveneens niet meer wordt verwacht. Daarentegen lijken Joël Drommel, Ritsu Doan en Ibrahim Sangaré wel klaar om aan de aftrap te verschijnen. PSV bezet samen met Ajax de koppositie in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen