Goed nieuws Feyenoord: Bijlow lijkt klaar voor PEC

19 november 2021, 15:23

Justin Bijlow lijkt voldoende hersteld na een kleine blessure die hij opliep bij het Nederlands elftal, maar laatste tests moeten uitwijzen of de doelman zondag inzetbaar is tegen PEC Zwolle. Coach Arne Slot heeft echter goede hoop dat hij Bijlow onder de lat kan zetten.

Slot is blij dat Bijlow zelf de knoop doorhakte en het Nederlands elftal nog voor de cruciale interland tegen Noorwegen verliet. "Dat is heel verstandig en goed", liet de coach weten op de voorbereidende persconferentie. Bijlow stond tegen Montenegro onder de lat, maar kwam niet ongeschonden uit die wedstrijd. Daardoor maakte tegen de Noren Jasper Cillessen zijn rentree.

De inzetbaarheid van Bijlow is een flinke opsteker voor Feyenoord, dat de minste verliespunten van de Eredivisie heeft. Bijlow is dit seizoen een belangrijke kracht voor de Rotterdammers. Bovendien is zijn vervanger Ofir Marciano in de spaarzame momenten dat hij speelde nog geen zekerheid gebleken.

Bij Feyenoord is verder vrijwel iedereen fit. Alleen Denzel Hall is even uit de roulatie. De talentvolle middenvelder heeft echter geen grote blessure en zal binnenkort weer inzetbaar zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen