Werder-trainer beschuldigd van gebruik van vals vaccinatiebewijs

19 november 2021, 10:50

Markus Anfang, trainer van Werder Bremen, is in ernstige verlegenheid gebracht. Er loopt een onderzoek naar de 47-jarige Duitse oefenmeester omdat hij een vals vaccinatiebewijs zou gebruiken.

Werder Bremen schrijft via de officiële kanalen dat het is geïnformeerde over het vermeende gebruik van een vals vaccinatiebewijs door Anfang. In een persoonlijk gesprek met de clubleiding heeft de trainer de aantijgingen in alle toonaarden ontkend. Anfang is naar eigen zeggen volledig ingeënt.

"Net als elke andere dubbel gevaccineerde burger heb ik mijn twee vaccinaties gekregen bij een officieel vaccinatiecentrum en heb ik de juiste sticker in mijn boekje gekregen. Ik heb dat laten digitaliseren in de apotheek en ging er vanuit dat alles in orde zou zijn. Ik hoop dat de kwestie snel wordt opgehelderd", aldus de trainer.

Werder speelt sinds dit seizoen in de 2. Bundesliga. Op het tweede niveau van Duitsland bezet de club na dertien wedstrijden de achtste plaats. Komend weekend staat voor Werder de topper tegen Schalke 04 op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen