Spartak Moskou komt met korte reactie op nieuws Quincy Promes

18 november 2021, 23:24   Bijgewerkt: 19 november 2021, 10:00

Spartak Moskou heeft gereageerd op het nieuws dat Quincy Promes vervolgd wordt voor poging tot doodslag en zware mishandeling. De aanvaller van de Russische topclub wordt al sinds de zomer verdacht van het neersteken van zijn neef op een familiefeestje.

Spartak laat Sovetsky Sport weten dat het zich niet publiekelijk uit wil laten over de kwestie van hun speler. "Wij zijn volledig gefocust op de aankomende wedstrijden die we gaan spelen. Dat geldt ook voor Quincy", laat een woordvoerder weten. Spartak stelt dat het zich buiten de zaak houdt en dat de advocaten van Promes zich om de situatie bekommeren. Tot slot laat de club weten verdere vragen uit de weg te gaan en eventuele verzoeken van de autoriteiten aan het adres van de speler af te wachten.

Lees ook: De Telegraaf: Mogelijk Europees arrestatiebevel tegen Promes

Promes zelf ontkent tot nu toe betrokken te zijn geweest bij het steekincident. De oud-speler van FC Twente en Ajax blijft in Rusland, wanneer de zitting van zijn zaak is, staat nog niet vast. Spartak Moskou - de huidige nummer negen van de Premjer Liga - gaat zaterdag op bezoek bij Krasnodar. Of Promes dan tot de wedstrijdselectie behoort,is niet duidelijk.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen