Rodgers neemt het op voor Solskjaer: "Echt respectloos van jullie"

18 november 2021, 22:46

De positie van Ole Gunnar Solskjaer bij Manchester United staat steeds meer onder druk. Desondanks krijgt de oefenmeester uit Noorwegen nog altijd het vertrouwen van de clubleiding. Toch klinkt de naam van één potentiële opvolger steeds luider in de Engelse wandelgangen: die van Leicester City-coach Brendan Rodgers.

Manchester Evening News, dat normaliter goede ingangen heeft bij de Engelse topclub, meldde recent dat mocht Solskjaer worden ontslagen, Rodgers de nummer één is om het stokje over te nemen. Rodgers werd naar de mogelijke interesse gevraagd op de persconferentie in aanloop naar het thuisduel tegen Chelsea (zaterdag). En daarin liet de oud-trainer van Liverpool blijken niet gediend te zijn van die geruchten.

"Ten eerste is het erg respectloos van jullie, om dat te vragen", begint Rodgers. "Terwijl er nog een trainer zit, een goede man die gewoon zijn werk doet. En ten tweede: ik kan er ook niets over zeggen, omdat er niets speelt. Hier zit de trainer van Leicester City. Meer kan ik niet zeggen, over die geruchten heb ik geen controle."

Lees ook: 'Einde Solskjaer nabij: Ten Hag optie in Manchester'

Toch is het ook een compliment voor de trainer die na zijn vertrek bij Liverpool via Celtic terugkeerde in de Premier League. Met Leicester City veroverde hij dit jaar de FA Cup en tevens won hij de Community Shield met zijn ploeg. "Het hoort er inmiddels bij. Er zijn veel geruchten en roddels, maar daar moeten we ons vooral niet mee bezig gaan houden." Rodgers heeft bij Leicester nog een contract tot de zomer van 2023.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen