Vloet had slok op en veroorzaakte dodelijk ongeluk

19 november 2021, 09:07

Rai Vloet is de persoon die vorige week op de A4 met alcohol op een dodelijk verkeersongeval veroorzaakte. Dat claimt De Telegraaf na eigen onderzoek naar de tragische gebeurtenis.

In de nacht van zaterdag op zondag dook de auto met Vloet en een 27-jarige vriend van de Heracles Almelo-middenvelder op een auto met daarin een man, vrouw en twee jonge kinderen. Een vierjarig jongetje uit Zoetermeer raakte ernstig gewond en overleed later in het ziekenhuis.

Het was vooralsnog onduidelijk wie er achter het stuur zat. Uit onderzoek van de krant zou dat nu dus daadwerkelijk om Vloet gaan. De Telegraaf claimt dat 'door meerdere personen' is bevestigd dat de vriend van Vloet niet de bestuurder was van de auto.

De krant sprak naar eigen zeggen met bekenden uit de omgeving van de vermeende bijrijder, die een goede vriend van Vloet is en als amateurvoetballer speelt bij derdedivisionist UNA. "Hij is dinsdag weer bij de club geweest. Even langs de training. Daarin heeft hij opnieuw de spelersgroep toegesproken en verteld wat er is gebeurd", zegt een anonieme bron.

Lees ook: Politie: bestuurder bekend van het dodelijke ongeval met Vloet

Politiewoordvoering Noord-Holland laat De Telegraaf tot slot weten dat het ten tijde van het ongeluk op de hoogte was wie achter het stuur zat. "Dat klopt. Dat heeft één van hen bekend", aldus een woordvoerder, die tevens vermeldt dat bij één van de twee inzittenden een ademanalyse is afgenomen waaruit blijkt dat deze persoon alcohol had gedronken. De politie kan in verband met de privacywetgeving niet bevestigen dat Vloet de bestuurder was.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen