'Van de Beek-geruchten onjuist, winters vertrek wel op planning'

18 november 2021, 09:28

Donny van de Beek (24) is níet aangeboden aan Real Madrid. De Nederlandse middenvelder werd door Spaanse media gelinkt aan een gang naar De Koninklijke, maar Manchester United heeft hem niet in de hoofdstad van Spanje aangeboden. Wel is hij nog altijd van plan om te vertrekken in de winterstop.

Dat meldt transferspecialist Fabrizio Romano althans. Hij ontkent de geruchten stellig dat Van de Beek aangeboden zou zijn in Madrid. 'Er zijn veel clubs geïnteresseerd in de Van de Beek, maar op dit moment lopen er geen concrete gesprekken, voorstellen of onderhandelingen met Real Madrid', schrijft hij op zijn twitteraccount.

Wel weet de journalist dat Van de Beek in de winterstop vermoedelijk alsnog wil verkassen, als hij niet meer kansen krijgt op speeltijd van manager Ole Gunnar Solskjær. In totaal deed de Noorse coach vijfmaal een beroep op de Nederlander, die in totaal 154 minuten achter zijn naam heeft staan over alle competities bij The Red Devils.

Lees ook: 'Manchester United-spelers nemen het op voor Van de Beek'

Van de Beek is recent van zaakwaarnemer gewisseld. Recentelijk liet hij Guido Albers achter zich en sloot zich aan bij  Ali Dursun, de man die Frenkie de Jong van Ajax naar FC Barcelona bracht. In de zomer was Everton zeer concreet voor de oud-Ajacied, maar uiteindelijk wilde Solskjær hem niet naar The Toffees laten gaan. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen