'De Vrij moet degradatiekandidaat Newcastle naar de top helpen'

'De Vrij moet degradatiekandidaat Newcastle naar de top helpen'

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

17 november 2021 – Ligt de toekomst van Stefan de Vrij in de Premier League? Het lijkt er steeds meer op, want de interesse in de Nederlandse verdediger blijft toenemen. Waar eerst Tottenham Hotspur al genoemd werd, is inmiddels ook Newcastle United serieus in de markt. Deze winter moet hij al komen bij de club die onlangs overgenomen is door een rijke Arabier. 

Na de overname van Newcastle zijn veel spelers al aan de club gelinkt. Volgens de Britse kwaliteitskrant The Times is De Vrij serieus in beeld. De Premier League club is enorm ambitieus nu het geld niet op lijkt te kunnen, maar de realiteit is dat de ploeg vooralsnog moet vechten voor handhaving. Daarom moet er deze winter iets gebeuren. De Vrij moet de defensie van een kwaliteitsimpuls voorzien.

Naast de Nederlander is ook zijn ploeggenoot Marcelo Brozovic in beeld bij The Magpies. Of hij haalbaar is, is de vraag. Hij praat namelijk met Internazionale over een nieuw contract. Keeper Thomas Strakosha van Lazio zou ook hoog op het wensenlijstje staan. Het lijkt dus duidelijk dat de club het team van achteruit wil opbouwen op weg naar succes.

Eerder werd De Vrij al genoemd bij Tottenham Hotspur. Niet heel verrassend, aangezien Antonio Conte daar niet zo lang geleden het roer overnam als trainer. Hij werd met De Vrij als leider van de defensie kampioen van Italië en zou die samenwerking nu willen voorzetten bij de Londense club. Spurs staat negende met zestien punten uit elf duels. De club uit Newcastle staat negentiende met vijf punten.

gerelateerd